La llegendària banda de rock britànica Rolling Stones ha deixat entreveure que demà dijous 6 d'octubre llançarà el seu nou àlbum i primer disc en més d'una dècada.

Els Stones han publicat en el seu compte de Twitter un concís i enigmàtic vídeo de tot just cinc segons de durada, amb el títol "Demà a les 2 PM GMT / 06:00 PST / 09:00 et", que ha alimentat les especulacions i rumors que demà podria publicar-se el primer senzill o fins i tot el treball complet.

Aquest nou disc, de versions de blues, serà el número 25 en la història del quartet londinenc i el seu títol temptatiu seria "Blue and Lonesome".

A més d'incloure diversos temes inèdits de Mick Jagger i companyia, el LP, en el qual ha participat també el guitarrista i compositor Eric Clapton, comptarà amb versions de clàssics del blues, d'artistes com Howlin 'Wolf i Little Walter.

L'últim treball d'estudi dels mítics Stones va ser "A Bigger Bang", l'any 2005, un àlbum amb temes inèdits i una aroma típicament rocker.

Divendres que ve, la veterana banda britànica s'inaugurarà a Indi (Califòrnia) la primera edició del festival Desert Trip, on compartiran cartell amb llegendes de la música com Bob Dylan, The Who i Paul McCartney, entre d'altres.