Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador redescobreix l'obra de l'artista Prim Fullà

L'exposició 'Un traç damunt pedra' li ret homenatge fins a l'11 de setembre al casal cultural

Sant Pere Pescador redescobreix l'obra de l'artista Prim FullàEMPORDA.INFO

El casal cultural de Sant Pere ha inaugurat l'exposició del santperenc Prim Fullà, 'Un traç damunt pedra', que estarà oberta fins l'11 de setembre. A la mostra, hi ha una cinquantena d'obres d'aquest gran artista empordanès i català del segle XX i primers anys del XXI, mort el passat 2015.

S'hi exhibeix l'obra gràfica de l´artista incidint en els monotips, vessant menys conegut de la seva obra; els treballs dedicats a diferents activitats fetes a Sant Pere Pescador, poble on va néixer i viure les darreres dècades; diferents olis i, finalment, la casa on va viure i on fundà l´Associació Ars-Empori.

La mostra també consta de vídeos, documentació i fotos per ajudar el visitant a fer un recorregut que rememori la vida i obra d'un artista que destacà per les seves capacitats de gran dibuixant i gravador. Va ser també un gran polemista de caràcter fort i fidel a les seves idees que el va portar a apartar-se progressivament de manera vehement, en les últimes dècades, dels circuits comercials de l'art.

En definitiva, es tracta d'una exposició homenatge a un artista intens, compromès amb l'art, amb l'ètica i l'estètica, amb la natura i amb la gent; activista, company i mestre.

La mostra es complementarà amb una segona titulada: Prim Fullà i altres artistes gravadors. Tindrà lloc el 5 d´agost, al Cortalet dels Aiguamolls, i constarà de gravats de Prim Fullà i d´altres artistes que amb la seva aportació volen retre-li homenatge.EMPORDA.INFO

Prem per veure més contingut per a tu