31 de març de 2016
31.03.2016

David Guetta serà cap de cartell de la quarta edició del festival Electrobeach 2016

Martin Solveig, Tiësto, Hardwell, Martin Garrix, Eric Prydz, Nicky Romero i el duo Axwell & Ingrosso també seran al certamen de Perpinyà

31.03.2016 | 13:31
David Guetta

El DJ David Guetta serà el cap de cartell de la quarta edició del festival Electrobeach 2016, que se celebrarà del 14 al 16 de juliol a Port-Barcarès, prop de Perpinyà. També hi haurà altres personatges reconeguts de l'escena internacional com Martin Solveig, Tiësto, Martin Garrix, Hardwell, Eric Prydz, Nicky Romero, Dj Snake, el duo Axwell & Ingrosso, Sven Vath o Luciano entre d´altres. Al certamen també hi haurà representació catalana amb els DJ Sergi Domene, Jordi Veliz i Marsal Ventura i el videojockey Oriol Torres. El festival es divideix en tres escenaris que donaran cabuda a DJ de França i al techno.

Recentment el Festival va posar a la venda 5.000 entrades anticipades que es van esgotar en menys de mitja hora. La resta d'entrades es posaran a la venda a través del web del Festival (www.electrobeach.com) amb abonaments de 3 dies, o accessos per dies i s'ofereix també la possibilitat de passi VIP amb accessos a zones exclusives. També es disposa de la possibilitat d'allotjar-se en una zona de càmping "GreenBeach" per als qui vulguin passar la nit al Festival.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook