Segueix-nos a les xarxes socials:

Difusió patrimoni comarcal

L'Arxiu Comarcal ha digitalitzat la col·lecció de postals de Jordi Martí

La col·lecció està formada per targetes postals en blanc i negre i en color, datades des de principis del segle XX

L'Arxiu Comarcal ha digitalitzat la col·lecció de postals de Jordi MartíARXIU COMARCAL

L'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) ja ha acabat la digitalització de la important col·lecció de postals antigues del col·leccionista figuerenc Jordi Martí i Cairó. La seva vídua, Carme Figuerola, ha permès portar a terme les tasques necessàries per a una correcta digitalització, descripció i l'exhibició pública al cercador 'Arxius en Línia' des d'on es poden consultar cinc mil imatges més.

Aquesta col·lecció està formada per targetes postals en blanc i negre i en color i estan datades des de principis del segle XX. Les poblacions que hi figuren són d´arreu de Catalunya,encara que bàsicament des de l'ACAE s'ha centrat en digitalitzar les que fan referència a l'Empordà. Les temàtiques tractades són molt variades, des de panoràmiques fins a oficis desapareguts, paratges naturals, instantànies de la vida quotidiana i interiors d´esglésies, entre altres.

La responsable de l'Arxiu Comarcal, Erika Serna ha manifestat que "només podem agrair a la senyora Carme la seva generositat i predisposició a facilitar la difusió cultural de tot aquest patrimoni gràfic".

Prem per veure més contingut per a tu