Segueix-nos a les xarxes socials:

Successos

Descobreixen un cultiu de més de 300 plantes de marihuana al bell mig de Cabanes

Els Mossos d'Esquadra investiguen dues persones i no descarten detencions pel cas

Descobreixen un cultiu de més de 300 plantes de marihuana al bell mig de CabanesMossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat, aquest dijous, un cultiu de marihuana a Cabanes. Dues persones estant sent investigades, però el cas es manté obert i no descarten detencions.

Aquest cas va començar fa un temps quan la Unitat d'Investigació de Figueres va rebre informacions sobre les molèsties d'un possible cultiu de marihuana a l'interior d'un domicili. Van fer diverses comprovacions i van confirmar que s'estava cometent frau elèctric, així com aparells que apuntaven a una possible plantació de droga.

Arran de les indagacions, el jutge va donar el manament judicial corresponent i aquest dijous s'ha engegat un dispositiu policial dels Mossos. Ha començat a primera hora del matí, i a la zona s'hi han desplaçat agents de seguretat ciutadana i investigació de Figueres, així com de l'ARRO.

Cap a dos quarts de nou s'ha realitzat l'entrada al domicili ubicat a ple centre de la població, a la plaça de l'Ajuntament. Dins l'habitatge, els agents hi han trobat dues persones —les investigades— i han confirmat les seves sospites. Han localitzat un cultiu de marihuana repartit en tres estances annexes a la casa, segons confirma la policia.

Han desmantellat la plantació de 321 plantes i també tota la infraestructura que s'utilitzava per mantenir-la, com ara 30 focus, dos ventiladors, dos compressors i dos extractors, entre altres.

Prem per veure més contingut per a tu