Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres renova el Consell Ciutadà d’Infants amb 48 alumnes

Figueres renova el Consell Ciutadà d’Infants amb 48 alumnes

L’Ajuntament de Figueres ha renovat el Consell Ciutadà d’Infants. En formen part 48 alumnes de 5è i 6è curs de primària i 1r i 2n d’ESO de diferents centres escolars i instituts. L’objectiu és donar veu als infants, fomentar que s’impliquin en la ciutat, que se la sentin seva i facin propostes per millorar-la.

El Consell Ciutadà d'Infants té l'objectiu d'afavorir el dret de l'infant a participar en la seva ciutat. Alhora, vetlla perquè aquesta participació infantil esdevingui un mitjà educatiu pels infants de la ciutat. Així mateix, vol fomentar la participació de les escoles d'infantil i primària tant en la creació com en la dinamització del Consell Municipal dels Infants.

El Consell Ciutadà d'Infants de Figueres neix el 2014. El ple de 6 de maig d'aquell any es va aprovar el seu Reglament. Seguidament, Ajuntament, tècnics i docents van treballant conjuntament per la constitució del Consell i per poder-lo presentar a les escoles. Amb una campanya informativa prèvia a tots els centres educatius de la ciutat, el 4 de desembre de 2014 es va celebrar la primera trobada de l'òrgan.

Prem per veure més contingut per a tu