Segueix-nos a les xarxes socials:

Inquietud pels senglars a la Colònia d’Aviació de Figueres

Diversos animals adults i petits es passegen de nit i de dia pels carrers del barri, situat a tocar la llar d’infants municipal de Figueres

Inquietud pels senglars a la Colònia d’Aviació de FigueresEMPORDÀ

Els veïns de l’antiga Colònia d’Aviació de Figueres han fet pública la seva preocupació per la presència constant de senglars en els carrers del barri, situat a la falda del Castell, entre la pujada i l’avinguda Salvador Dalí. Segons expliquen els afectats, amb nombrosos vídeos i fotografies que ho demostren, diversos senglars adults amb porcells visiten quasi diàriament els carrers de la Colònia, havent arribat inclús a enfrontar-se amb el gos d’algun veí.

L’associació de veïns de la Colònia ha fet diversos passos per a intentar resoldre una situació que consideren «greu i preocupant», ja que pot posar en perill les persones a més de comportar problemes de destrosses en els jardins dels immobles. «En un primer moment ens vam posar en contacte amb la Guàrdia Urbana i aquesta ens va indicar que el tema era competència dels Agents Rurals. Dos efectius ens van venir a veure i ens van dir que no hi podien fer res, perquè els animals procedien de l’hàbitat natural de la falda del Castell».

Es dona la circumstància que els senglars es passegen a prop de la llar d’infants municipal, amb el perill que aquest fet comporta, i que en qualsevol moment podrien travessar el tram urbà de la carretera N-IIa, l’avinguda Salvador Dalí, com ja van fer anys enrere quan van arribar a fer malbé el jardí exterior de la Torre Galatea. Els veïns consideren que «l’administració ha d’actuar per a evitar mals majors».

@emporda_info

🐗 Inquietud pels senglars a la Colònia d’Aviació de Figueres 👉 Diversos animals adults i petits es passegen de nit i de dia pels carrers del barri, situat a tocar la llar d’infants municipal de Figueres ➡️ Llegeix tota la notícia a www.emporda.info ✍️ Santi Coll

♬ original sound - Setmanari de l'Alt Empordà
Prem per veure més contingut per a tu