Segueix-nos a les xarxes socials:

S’aprova el cartipàs de Castelló amb dues dedicacions exclusives

El nou govern s’organitza en 10 grans àrees i 3 nous departaments: gent gran, igualtat i benestar animal

S’aprova el cartipàs de Castelló amb dues dedicacions exclusivesSANTI COLL

El 27 de juliol passat es va aprovar, en una sessió extraordinària del ple, el nou cartipàs pel mandat 2023-2027. També es va donar compte de l’estructura del Govern municipal, que està format per l’alcaldessa, Anna Massot, i set regidors, i aquest s’organitza en deu grans àrees.

Per a aquesta nova legislatura, s’han creat tres nous departaments: el de gent gran, el d’igualtat i feminismes, i el de benestar animal. Les competències dels dos primers estan reservades a l’alcaldia i de l’últim se’n farà càrrec la segona tinent d’alcaldessa Cristina Bech (Demòcrates). Per altra banda, també es van aprovar per tretze vots a favor i quatre en contra (CUP, Junts i VOX) les dedicacions i retribucions per a aquest mandat. Dues exclusives, la de l’alcaldessa Anna Massot, amb una retribució de 3.526,44 euros bruts mensuals, i la d’Antonio Martín, primer tinent d’alcalde, que tindrà una retribució de 2.926,95 euros bruts mensuals. Josep Maria Canet té una dedicació parcial retribuïda amb 1.609,82 euros bruts mensuals.

Pel que fa a la remuneració per assistències, les xifres es mantenen igual que en la legislatura 2019-2023 i són les següents: 250 euros per assistència a les sessions del ple, i 200 euros per assistència a les comissions informatives. Amb relació a les sessions a la Junta de Govern Local (JGL), es pagarà 290 euros per cada tinent d’alcalde assistent, i 275 euros per cada regidor assistent no membre de la Junta. En aquest punt, també es va establir una assignació mensual de 150 euros per a cada grup polític amb representació al govern, i 30 euros per a cada regidor adscrit.

Prem per veure més contingut per a tu