Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Roses assoleix amb el 'Mulla't per l'esclerosi' una recaptació rècord de més de mil euros

Roses assoleix amb el 'Mulla't per l'esclerosi' una recaptació rècord de més de mil eurosEuropa Press

Un any més, la Piscina Municipal de Roses (PMR), fidel a la cita, ha participat en la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. La jornada va tenir lloc el passat dilluns, 11 de juliol, i va assolir una recaptació rècord de 1.069,65 €.

Aquesta ha estat la setzena vegada en què Piscina de Roses participa en la campanya i tota la recaptació d’entrades puntuals d’aquest dia es destinen a la Fundació Esclerosi Múltiple. A més, al llarg de tot dilluns, es va vendre material Mulla’t i es varen recollir donatius. Amb les darreres vendes fetes al llarg de la setmana, s’ha assolit una recaptació rècord de 1.069,65€, superant la xifra aconseguida l’any passat de 908,20 €.

Verònica Medina, regidora d’Esports de Roses i presidenta de la Piscina Municipal, agraeix aquesta alta participació: "la solidaritat és un dels valors humans més importants i sobretot necessari per a viure en un món millor. Per això mateix, des de la PMR volem donar les gràcies a totes les persones que van aportar el seu granet de sorra Mullant-se, una edició més, per l'Esclerosi Múltiple".

Prem per veure més contingut per a tu