Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilajuïga

Vilajuïga preveu tenir la seu del parc de cap de Creus després de l’estiu vinent

S’espera que l’últim trimestre del 2022 s’hagi fet efectiu el canvi des de Sant Pere de Rodes

Vilajuïga preveu tenir la seu del parc de cap de Creus després de l’estiu vinentEmporda.info

El Parc Natural del Cap de Creus està redactant el projecte de l’edifici per traslladar la nova seu al municipi de Vilajuïga, a l’antic CAT. Actualment, la seu es troba ubicada a Sant Pere de Rodes, al terme del Port de la Selva. El canvi, impulsat des del parc natural, té com a objectiu millorar la seva operativitat i accessibilitat. La previsió és que a finals d’estiu les obres estiguin executades i que l’últim trimestre de l’any 2022 l’edifici ja funcioni com a seu del parc natural, segons expliquen des de l’Ajuntament.

El Parc Natural de Cap de Creus va ser el primer parc maritimoterrestre de Catalunya. Va ser creat l’any 1998 i protegeix gran part de la península del cap de Creus. Té una superfície de 13.886 hectàrees, de les quals 10.813 corresponen a la part terrestre i 3.073 a la marina. Està situat en els municipis de Cadaqués, Llançà, Palau-saverdera, Pau, el Port de la Selva, Roses, la Selva de Mar i Vilajuïga.

Constituït per la serra de Rodes o de Verdera, entre Roses i Llançà, presenta una franja litoral de morfologia peculiar dominada per penya-segats. La major part de la superfície es troba coberta per brolles i prats secs, fet que contrasta amb la nuesa del paisatge vegetal.

Prem per veure més contingut per a tu