Segueix-nos a les xarxes socials:

Ventalló

El ple de Ventalló fa el primer pas efectiu per construir l’escola

L’alcaldessa, Mei Costa, demana el compromís d’Educació perquè iniciï els tràmits al mes de gener

El ple de Ventalló fa el primer pas efectiu per construir l’escolaACN (arxiu)

El ple de l’Ajuntament de Ventalló, previst per a aquest dimecres, 1 de desembre, inclou la moció del grup municipal de Junts per Ventalló, a favor de la construcció de l’escola nova, i també de la moció que presenta el grup municipal d’ERC, sobre a la situació de l’escola actual. Els republicans fan referència al fet de rehabilitar el pis de l’escola.

L’alcaldessa de Ventalló, Mei Costa (Junts), és ferma quan manifesta: «Demanem suport per a una escola nova més suportable. Fa més de dos anys que som a la llista de prioritaris i al mes de gener hi ha d’haver l’acord del Departament d’Educació dient que l’escola de Ventalló es construirà».

A més, en el mateix ple és previst aprovar els plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques per a la licitació del contracte de servei de redacció del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) de Ventalló. «Anem amb Normes Subsidiàries dels anys 60 i 70», lamenta Mei Costa. El Pressupost Municipal de Ventalló, corresponent a l’exercici 2022, ha de veure la llum en el mateix ple. En aquests comptes, s’inclouen inversions com la primera fase de l’aigua potable o bé eixugar el deute pendent amb l’empresa Sorea. «No enteníem que tinguéssim l‘aigua més cara de la demarcació», subratlla l’alcaldessa ventallonina.

Prem per veure més contingut per a tu