Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Castelló tanca diumenge la fase final del Pressupost Participatiu amb 18 propostes

Totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi poden participar en la votació final

Castelló tanca diumenge la fase final del Pressupost Participatiu amb 18 propostesAjuntament de Castelló d'Empúries

La convocatòria del Pressupost Participatiu 2022 a Castelló d’Empúries encara la seva fase final amb la celebració del període de votació, que permetrà als veïns i veïnes escollir a quins projectes volen destinar 200.000 euros de la partida d’inversions del pressupost municipal.

L’Ajuntament castelloní sotmet a votació i decisió popular un total dedivuit actuacions sorgides de les propostes realitzades per la població i del Fòrum Ciutadà de Priorització, i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament. Cada ciutadà pot escollir un màxim de tres propostes entre els divuit projectes finalistes. El període de votació s’acaba aquest diumenge, 7 de novembre.

La votació es realitza en línia al portal electrònic www.tutriescastello.cat i, també, a través dels punts de votació telemàtica distribuïts pel municipi: Omac Castelló (laborables de 8 a 2 del migdia), Espai Jove El Centro (laborables de 9 a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda). Dijous (només matins), Biblioteca municipal (dimarts, dimecres i dijous de 2/4 de 10 a 2/4 de 2 del migdia i de dilluns a divendres de 4 a 8 del vespre), Espai Alberes (laborables de 9 a 2 del migdia ), Omac Empuriabrava (laborables de 8 a 2 del migdia) fins ara també s’havia pogut votar a les parades del mercat.

Poden votar fins aquest diumenge totes les persones empadronades a Castelló d’Empúries que tinguin setze anys o més. En el moment de la votació, caldrà identificar-se amb el carnet d’identitat (DNI) o NIE.

Prem per veure més contingut per a tu