Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La Guàrdia Urbana de Figueres ha denunciat aquest any 113 infraccions relacionades amb patinets elèctrics

La Guàrdia Urbana de Figueres ha denunciat aquest any 113 infraccions relacionades amb patinets elèctricsACN

La Guàrdia Urbana de Figueresha denunciat 113 infraccions relacionades amb patinets elèctrics i vehicles de mobilitat personal des d'inici d'any. De les 113 sancions, 91 ho han sigut per circular per la vorera i 10 per circular 2 passatgers. Els vehicles de mobilitat personal com els patinets elèctrics i monopatins no poden circular ni per les voreres ni per les travesseres i que només admeten un sol conductor.

També hi ha hagut 6 denúncies per utilitzar dispositius mòbils mentre es circulava, 2 per no respectar una línia continua i 2 per circular per travessies. Per últim, hi ha hagut una sanció per no tenir l'autorització administrativa que l'habilita i una per no respectar el llum vermell d'un semàfor.

Pel vicealcalde i regidor de seguretat Pere Casellas, "des de la Guàrdia Urbana tenim clar que el bon ús d'aquests vehicles unipersonals és important per la convivència en els carrers de la ciutat. I és per això, que sancionem totes aquelles conductes inadequades".

El regidor de mobilitat, Xavier Amiel destaca que en una ciutat com Figueres "la mobilitat és complexa i per tant és imprescindible el respecte dels espais de mobilitat. Cal que estiguem a sobre del compliment de l'ordenança de mobilitat". 

Prem per veure més contingut per a tu