Segueix-nos a les xarxes socials:

Maçanet de Cabrenys

Maçanet de Cabrenys programa activitats de cara al mes de setembre

El municipi anuncia propostes culturals per a l'inici de la tardor juntament amb l'àrea de Promoció Turística

Maçanet de Cabrenys programa activitats de cara al mes de setembreAJUNTAMENT DE MAÇANET DE CABRENYS

L'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, juntament amb la seva àrea de Promoció Turística, ha programat el mes de setembre amb diverses activitats al municipi.

La primera d'aquestes serà el dissabte 4 de setembre amb la Ruta dels Exilis, una ruta guiada per educArt fins a Collada de pous, de tres hores de caminada de dificultat mitjana-baixa. Les inscripcions són fins al 2 de setembre a l'oficina de turisme de Maçanet de Cabrenys, amb un preu de 5 € per persona.

El consistori, però ja adverteix que per tal de realitzar-la s'han de complir les mesures previstes pel PROCICAT.

D'altra banda, del 24 al 26 de setembre, tindrà lloc el Festival de Senderisme, amb excursió i tast de productes locals. En aquest cas, és la tercera edició d'aquesta proposta que destaca per combinar senderisme amb navegació per gaudir de paisatges terrestres i marins. A més, l'oferta es complementa amb activitats d'escolta de fauna i rutes per formacions geològiques.

El preu d'aquestes darreres activitats oscil·la entre els 6 € i els 15 €. Els menors de 16 anys paguen un preu reduït. La inscripció inclou els tastets i un “sea walking kit”

Prem per veure més contingut per a tu