Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Un bus llançadora gratuït connectarà Castelló i Empuriabrava del 15 de juliol al 15 d’agost

Els tiquets pel bus s’oferiran als allotjaments turístics que ho desitgin i als hotels per poder regalar als seus clients

Un bus llançadora gratuït connectarà Castelló i Empuriabrava del 15 de juliol al 15 d’agostAjuntament de Castelló d'Empúries

Des del Departament de Promoció Turística, es posa en marxa una prova pilot d’ una línia directe de bus turístic que comunicarà Empuriabrava i Castelló d’Empúries, de forma gratuïta. El bus serà complementari a la línia regular que fa totes les parades amb la diferència que aquesta funcionarà a les tardes, a partir de les 16.30 h, i fins a les 22.00 h.

Amb aquesta iniciativa és pretén poder facilitar al visitant la connexió i mobilitat i poder descobrir així la vila medieval de Castelló. Els horaris permeten poder realitzar una àmplia visita, sopar i tornar a Empuriabrava sense necessitat d’agafar vehicle propi. Les parades que formaran part d’aquest recorregut seran dues a Empuriabrava situades al centre cívic i al restaurant Capitán i una a Castelló, al davant del rentador públic.

Els tiquets pel bus s’oferiran als allotjaments turístics que ho desitgin i als hotels per poder regalar als seus clients. Per altra banda, també es podran aconseguir a títol individual a les oficines de turisme del municipi.

Prem per veure més contingut per a tu