Des del Departament de Promoció Turística, es posa en marxa una prova pilot d’ una línia directe de bus turístic que comunicarà Empuriabrava i Castelló d’Empúries, de forma gratuïta. El bus serà complementari a la línia regular que fa totes les parades amb la diferència que aquesta funcionarà a les tardes, a partir de les 16.30 h, i fins a les 22.00 h.

Amb aquesta iniciativa és pretén poder facilitar al visitant la connexió i mobilitat i poder descobrir així la vila medieval de Castelló. Els horaris permeten poder realitzar una àmplia visita, sopar i tornar a Empuriabrava sense necessitat d’agafar vehicle propi. Les parades que formaran part d’aquest recorregut seran dues a Empuriabrava situades al centre cívic i al restaurant Capitán i una a Castelló, al davant del rentador públic.

Els tiquets pel bus s’oferiran als allotjaments turístics que ho desitgin i als hotels per poder regalar als seus clients. Per altra banda, també es podran aconseguir a títol individual a les oficines de turisme del municipi.