Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

Neix la nova agrupació de Junts per l'Escala per treballar per les Municipals 2023

El partit sobiranista ha posat en marxa la distribució territorial en vista a les pròximes eleccions locals per d’aquí a dos anys

Neix la nova agrupació de Junts per l'Escala per treballar per les Municipals 2023Emporda.info

El passat dimecres, l’executiva local de Junts per l’Escala i una representació dels seus afiliats es van reunir amb la coordinadora del partit a la Vegueria de Girona, Maria Àngels Planas, i la coordinadora de l’Alt Empordà, Míriam Lanero. En aquesta primera trobada, es va establir el pla de treball a seguir en vista a les properes eleccions municipals del 2023. En els darrers comicis, celebrats al 2019, la llista de Junts per l’Escala va obtenir dos regidors –Robert Bosch i Vishal Shahani–, però aquests es consideren membres del Partit Demòcrata de Catalunya (PdeCAT) i es desentenen de la nova fórmula sobiranista.

La Vegueria de Girona ha sumat set noves agrupacions locals, que s’afegeixen a les 26 existents, que es van posar en marxa entre els mesos de desembre i març. Les noves coordinadores locals permeten reforçar la implantació del partit i vehicular les demandes i necessitats específiques de cada territori. Més endavant, es faran noves convocatòries per posar en marxa noves agrupacions.

Maria Àngels Planas destaca que l’enfortiment del partit i la seva vertebració en noves coordinadores locals són una mostra de «la il·lusió i la implicació» dels afiliats i afiliades.

El coordinador de l’agrupació local de l’Escala, Salvador Simón, té clar que «hem de preparar les properes eleccions i hem començat a posar fil a l’agulla». Són una vintena d’afiliats i n’hi ha d’altres que ajuden, però no es volen afiliar. «És com si haguéssim de muntar una cosa nova, ara», subratlla Simón, afegint que «Si tot hagués anat normal, tindríem, ja, dos regidors, però, al ser fora de l’ajuntament, perquè els dos regidors van pel seu compte, ho estem començant tot de nou».

Dimecres, van parlar de fer una trobada amb algun conseller del Govern de la Generalitat «per resoldre temes que ens puguin interessar, ja que tenim poca informació de dins de l’Ajuntament i ens interessa tenir-ne», diu.

Prem per veure més contingut per a tu