Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilafant

'Vilafant, Vila Educadora' acull aquest dissabte la conferència de Joan Manuel del Pozo

La xerrada és telemàtica, a partir de les 10 del matí, i serà gravada i difosa per les xarxes socials

'Vilafant, Vila Educadora' acull aquest dissabte la conferència de Joan Manuel del PozoJOANMANUELDELPOZO.CAT

L'onzena edició de la trobada Vilafant, Vila Educadora organitza aquest dissabte dia 20 la seva segona sessió amb el doctor en Filosofia i Professor emèrit de la Universitat de Girona, Joan Manuel del Pozo.

La conferència, titulada "Joves en un present complex i un futur obert", serà en format telemàtic a partir de les deu del matí. Com la resta de conferències de Vilafant, Vila Educadora, serà gravada i, posteriorment, difosa a les xarxes social per tal que pugui arribar a un públic més ampli.

Joan Manuel del Pozo

Joan Manuel del Pozo és doctor en Filosofia i Professor emèrit de la Universitat de Girona. Va ser membre cofundador i ha estat director de l’“Observatori d’Ètica Aplicada a l’acció social, psicoeducativa i sociosanitària”. La seva recerca es concentra en Ciceró entorn del qual ha fet diverses publicacions. És autor, entre altres llibres i articles, de l’assaig Educacionari, publicat per Ed. 62, una invitació a pensar i sentir l’educació a través de seixanta conceptes; i de l’assaig d’ètica urbana Ciutats de valors, ciutats valuoses, publicat per Ed. Barcino.

Prem per veure més contingut per a tu