Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Comerç Figueres prepara la mona amb el Museu del Joguet i els pastissers

A més d'inserir el postre a la carta dels restaurants figuerencs, es farà un Concurs d'Aparadorisme

Comerç Figueres prepara la mona amb el Museu del Joguet i els pastissers

Comerç Figueres col·labora amb el Museu del Joguet de Catalunya per fer una baldufa com a mona de Pasqua per a aquest any. Es tracta d'una baldufa de xocolata que en el seu interior porta una autèntica baldufa de fusta.

Per segon any, s'impulsa aquesta iniciativa conjunta per promocionar els restaurants i comerços de la ciutat.

Els mestres pastissers Àngel Garcia Pubill de la Pastisseria Tall Dolç, Jordi Fàbrega Compte de la Pastisseria Fàbrega, Marc Saguer Pagès de la Pastisseria Parc Bosch, Robert Figueras Gimbernat de Maia Flequers, Joaquim Darnés Costa de la Pastisseria Iris i Salvador Muñoz López de la Pastisseria Opera, han elaborat aquestes baldufes de xocolata, que es trobaran a la venda a cadascuna d’elles a partir del 24 de març 2021 a un preu únic a totes les pastisseries. Aquest any el propòsit és que la mona de la baldufa es converteixi en unsouvenir , de forma que es trobi a la venda permanentment.

Enguany, Comerç Figueres vol fer un salt qualitatiu en la seva promoció amb la producció de dos esdeveniments: per una banda un Concurs d'Aparadorisme entre els establiments associats i per l'altre, la inserció d'aquesta mona elaborada pels pastissers a la carta de postres dels restaurants.

Prem per veure més contingut per a tu