Segueix-nos a les xarxes socials:

L'escalenca Eva Trias serà la número 2 del PP a Girona el 14-F

La candidata Maria Àngels Olmedo la defineix com "una dona valenta que no s'acoquina davant les coaccions del separatisme"

L'escalenca Eva Trias serà la número 2 del PP a Girona el 14-FPP GIRONA

El PP Girona ha fitxat com a número 2 per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer a Eva Trias, gerent del càmping Illa Mateua de l'Escala que va allotjar a efectius de la Guàrdia Civil de l'1-O entre octubre i desembre de 2017.

El fitxatge de Trias, que farà tàndem amb la candidata Maria Àngels Olmedo, pretén reforçar al PP com “l'alternativa més valenta al separatisme” a la província de Girona. Trias va sofrir en primera persona les “amenaces i assenyalaments dels separatistes després del cop contra l'Estatut i la Constitució” i és secretària de Societat Civil Catalana Girona des d'abril de 2019, recorda Olmedo.

La seva incorporació a la candidatura també “posa en valor el coneixement de la realitat dels autònoms i les pimes per part del PP”, ja que va fundar l’Associació de Comerciants i PIMES de Sant Narcís (Zona Sud - Plaça Assumpció) en 2007 i ha estat col·laboradora del Consell de Comerç Pimec- Girona des de 2009 fins a 2014, entre altres associacions empresarials.

“Eva Trias és una dona valenta que no s'acoquina davant les coaccions del separatisme i, a més, té una trajectòria de 17 anys com a empresària. Està molt conscienciada amb la falta de llocs de treball i oportunitats a Girona amb motiu de la crisi”, explica Maria Àngels Olmedo.

Per part seva, Trias considera que “en aquests temps difícils hem de superar el bucle del procés i parlar dels problemes dels gironins, que s'han vist molt afectats per la gestió potinera del Govern”.

Olmedo, Trias i la resta de noms de la candidatura es reivindicaran a Girona com “l'opció més segura i eficaç per a sortir la crisi econòmica i frenar els desvaris del separatisme i el sanchismo” enfront de la “inacció d'altres opcions constitucionalistes durant la passada legislatura”, conclouen.

Prem per veure més contingut per a tu