Segueix-nos a les xarxes socials:

Campanya de Nadal per impulsar el turisme de proximitat al nostre territori

Productes i experiències que van dels 2 euros als més de 300 i totes tenen validesa fins al 2021

Campanya de Nadal per impulsar el turisme de proximitat al nostre territoriACN

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha engegat una campanya per promocionar el territori a través de 110 paquets regal. Aprofitant les festes de Nadal, ha obert una pàgina web on s'hi inclouen propostes i experiències que van des dels 2 euros fins als més de 300. S'hi poden trobar escapades, menús degustació, activitats a la natura, tastos singulars, experiències de benestar, visites culturals o batejos de golf, entre d'altres. La campanya, que s'ha batejat amb el nom 'Regala moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona', s'adreça al públic català amb l'objectiu d'impulsar el turisme de proximitat i la descoberta del territori. Tots els paquets regal tenen validesa fins al desembre del 2021.

La campanya turística s'engega aquest dimarts i durarà fins a finals de gener. L'objectiu, concreta el Patronat, és "contribuir a reactivar l'activitat al sector turístic de la demarcació i promocionar la diversitat de productes i serveis que ofereix la destinació".

La campanya s'articula a través d'una pàgina web, que ja s'ha posat en línia, i que inclou fins a 110 propostes diferents. Els preus dels productes i experiències oscil·len entre els 2 euros i els més de 300. S'hi troben des de propostes específiques fins a d'altres que combinen diversos serveis. Totes van dirigides a famílies, parelles o grups.

El web es concep com un recull de totes les propostes que ofereix el territori, que es poden adquirir directament a les empreses o als municipis que participen a la campanya. Els diferents productes i paquets regals s'han agrupat per interessos. N'hi ha set de diferents: escapades, restaurants, enogastronomia, salut i benestar, cultura, golf i natura activa.

Entre les activitats que s'ofereixen, per exemple, hi ha caps de setmana a Lloret de Mar (Selva) per descobrir els espais culturals del municipi. O batejos de golf a clubs de la Costa Brava o una estada amb els productors locals de formatges al Pla de l'Estany.

També hi ha salts amb paracaigudes, excursions amb e-bike i cavall o un curs per aprendre a pilotar una avioneta mentre se sobrevola la badia de Roses. El web inclou nombroses propostes, com ara pícnics entre vinyes, menús degustació a restaurants, un taller per aprendre a destil·lar ginebra a partir de les plantes del territori amb l'assessorament de botànics, banys de bosc, tastos de flors silvestres o sensorials, tractaments relaxants o escapades de benestar amb allotjament, entre d'altres.

Segona represa

Arran de les restriccions per frenar la Covid-19 que van entrar en vigor a finals d'octubre, el Patronat va aturar la campanya promocional centrada a impulsar el turisme de proximitat durant els caps de setmana i els ponts de tardor. Sobretot, perquè el toc de queda nocturn, el confinament municipal de caps de setmana, el tancament d'equipaments i la suspensió de determinades activitats ho feien inviable.

Ara, però, amb la segona represa, el Patronat ha decidit aprofitar la volada que poden suposar les festes per impulsar 'Regala moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona'. La campanya neix en col·laboració amb les entitats i empreses privades del territori integrades dins els clubs de màrqueting de producte del Patronat.

Consulta tota la informació relacionada amb el Nadal a l'Alt Empordà

Prem per veure més contingut per a tu