Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

Aquest novembre l'Escala reprèn el servei socioeducatiu anomenat l'Alternativa

S'ha adjudicat aquest curs a l'empresa Orió Serveis Educatius. Es crearà una comissió per redactar un protocol d'actuació en cas d'absentisme

Aquest novembre l'Escala reprèn el servei socioeducatiu anomenat l'AlternativaEMPORDA.INFO

Aquest mes de novembre es rependrà, a l'Escala, el servei socioeducatiu anomenat l'Alternativa, que s'ha adjudicat aquest curs a l'empresa Orió Serveis Educatius. Així s'ha anunciat a la reunió del Consell Socioeducatiu que s'ha celebat aquest divendres, en què s'ha anunciat també la creació d'una comissió per a la redacció d'un protocol d'actuació en cas d'absentisme escolar i d'un premi per a primària i secundària per a fomentar treballs sobre l'Escala.

El Consell Socioeducatiu és un espai que es va crear fa dos anys, en el qual hi ha representació tècnica, política i dels centres educatius, pensat per coordinar i impulsar accions dirigides als joves i infants del municipi.

A la reunió celebrada avi destacava la represa de les activitats del servei socioeducatiu l'Alternativa, que va quedar aturat el curs anterior pel recurs presentat per un dels candidats a l'adjudicació. Finalment, s'ha pogut adjudicar el servei a Orió Serveis Educatius, que començarà a treballar aquest mes de novembre, amb un equip de tres educadors i un dinamitzador.

L'Alternativa forma part d'un pla general d'intervenció per cohesionar la globalitat de l'acció preventiva i d'intervenció sobre el segment infantil i juvenitl en risc i/o exclusió social. Entre els serveis que ofereix, en coordinació amb els diferents centres i l'equip de Serveis Socials, hi ha tasques de suport educatiu, d'intervenció socioeducativa, de dinamització de l'Espai Jove i el centre cívic Xalem, de diagnosi, de treball amb les famílies i de dinamització d'espais públics.

Un altre dels aspectes que s'ha tractat a la reunió és la decisió de crear una comissió de treball per a la redacció d'un protocol d'actuació en cas d'absentisme escolar.

A més, s'ha anunciat la voluntat municipal de crear un premi destinat a alumnes de darrer curs de primària, secundària i batxillerat, que incentivi els treballs relacionats amb la història de l'Escala (properament es redactaran les bases).

Prem per veure més contingut per a tu