Segueix-nos a les xarxes socials:

Maçanet de Cabrenys

Entre Suros organitza unes rutes de senderisme per Maçanet de Cabrenys

Es faran fins a sis recorreguts guiats amb tast de productes locals

Entre Suros organitza unes rutes de senderisme per Maçanet de CabrenysEMPORDA.INFO

L'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, de la mà d'Entre Suros, ha organitzat per primera vegada diferents rutes guiades de senderisme pel municipi. Són fins a sis recorreguts, de difernts dificultats i durades, que es podran fer amb un tast de productes locals.

L'objectiu és conèixer més aquesta part del territori, situada als peus dels Pirineus, on es podran gaudir d'unes grans vistes a l'Empordà.

Les rutes proposades són les següents:

  1. El menhir del poble: Visita el menhir de la pedra dreta i fes una volta pels voltants de Maçanet.Inclou un pica-pica de la zona.Durada: 2 hores.Dificultat: fàcil.
  2. El suro de la pubilla: Coneix la surera centenària i dóna una volta pels boscos d'alzina surera.Inclou un pica-pica de la zona.Durada: 3 hores.Dificultat: fàcil.
  3. La font de Tapis: Beu d'un dels rius més purs de tot l'Empordà i gaudeix de les gorgues més màgiques.Inclou un pica-pica de la zona.Durada: 2 hores.Dificultat: mitjana.
  4. Volta a l'Arnera: Segueix el curs del riu de l'Arnera amb les seves meravelloses gorgues i visita l'església de Sant Pere.Durada: 3 hores.Dificultat: mitjana.
  5. El Fau: Passeja't per tota la serra del bac grillera i gaudeix de les millors vistes de l'Empordà.Durada: 4 hores.Dificultat: difícil.
  6. El Castell de la cabra: Puja al santuari de les Salines per la ruta de l'exili i gaudeix de les impressionants vistes del castell de Cabrera.Durada: 5 hores.Dificultat: difícil.
Prem per veure més contingut per a tu