Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El PP diu que "el cinisme del Govern de Figueres és cada cop més sorprenent"

El popular Daniel Ruiz critica com s'ha gestionat la licitació del nou pavelló de la ciutat

El PP diu que "el cinisme del Govern de Figueres és cada cop més sorprenent"

El president de la Junta Local del Partit Popular Català de Figueres, Daniel Ruiz, ha criticat en un comunicat de premsa, i també a través de les xarxes socials, "el canvi de criteri de part del Govern de Figueres" pel que fa a la construcció d'un nou pavelló municipal. Ruiz ha manifestat que "el cinisme del Govern de Figueres és cada cop més sorprenent", i ha argumentat aquest comentari dient que "el 2019, l'actual regidor d'Esports, César Barrenechea, quan estava l'oposició, era crític amb el projecte de 5,8 MEUR i assegurava que això havia de costar 3,4 MEUR, abstenint-se de la votació. Però ara ho liciten pel preu de fa un any".

El President del PPC de Figueres ha volgut remarcar que "els actuals socis de Barrenechea, la CUP i Compromís, van votar en contra, al·legant que seria una "irresponsabilitat" i una "construcció faraònica" i recalca que "un cop més veiem com a aquest govern l'acompanya la incoherència".

Ruiz afirma que "el Partit Popular de Figueres sempre hem estat favorables en aquesta inversió com a infraestructura dinamitzadora per a la ciutat i la comarca, així ho vam demostrar votant a favor del projecte el 2019".

El representant popular afirma que "que la majoria d'actuacions que s'han portat en els últims temps amb relació a l'esport han estat peticions i acords pressupostaris del Partit Popular, entre d’altres: la millora d'accessos a l'Estadi Albert Gurt, el seu enllumenat i les pistes esportives d'Horta Capallera". Tot i la crítica, Daniel Ruiz diu: "ens alegrem de la licitació, ja que era una demanda dels clubs esportius que feia massa temps que durava".

Prem per veure més contingut per a tu