Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L'Ajuntament renova l'aplicació 'Figueres Millora' per lluitar contra l'incivisme

També incorpora l'avís de 'vehicle possiblement abandonat'

L'Ajuntament renova l'aplicació 'Figueres Millora' per lluitar contra l'incivismeAJUNTAMENT

L'Ajuntament de Figueres ha millorat i renovat l’aplicació mòbil Figueres Millora. A través d’aquesta app, els figuerencs i les figuerenques poden entrar incidències a la via pública, peticions, queixes, suggeriments, consultes... i mantenir-se informat, en qualsevol moment de l’estat dels seus “tiquets”. A través de l’aplicació es poden pujar fotos de les incidències.

Les incidències es classifiquen en diverses tipologies (enllumenat, forat a la vorera, banc malmès, neteja viària...). A més a més, s’ha afegit la tipologia de “vehicle possiblement abandonat”.

Una altra de les novetats és la renovació de la imatge així com la millora en la coordinació i en la gestió interna. Cada incidència es distribueix en l’àrea competent per tal de donar una resposta i una solució al ciutadà.

Aquesta aplicació mòbil és una eina important a l’hora de controlar l’incivisme a la ciutat i per mantenir una ciutat neta. És responsabilitat de tothom i per això, és important poder canalitzar els avisos a través d’aquest canal per donar-hi solució.

Amb aquesta app, properament, la Brigada podrà gestionar les incidències a través d’aquesta app per tal de tramitar més ràpidament els avisos i alhora reduir els informes i notificacions en paper.

Pel vicealcalde Pere Casellas, "potenciar l'aplicació és afavorir que la ciutadania contribueixi a la tenir una ciutat amb més qualitat de vida i que cuidi del dia a dia"

L’aplicació està disponible per a dispositius Android i IOS.

Prem per veure més contingut per a tu