Segueix-nos a les xarxes socials:

Diada

Agenda d'actes destacats de la Diada als pobles de l'Alt Empordà

La prevenció sanitària ha reduït el nombre d'activitats respecte d'altres anys

Agenda d'actes destacats de la Diada als pobles de l'Alt EmpordàSANTI COLL

El nombre d'actes previstos per a celebrar la Diada de Catalunya, a l'Alt Empordà, és enguany molt reduït a causa de la prevenció sanitària. Aquestes són algunes de les activitats destacades d'aquest divendres, 11 de setembre de 2020.

Figueres

L’11 de Setembre, a les 10 hores, a la plaça de Frederic Marès, davant del monument als Drets dels pobles, Ofrena Floral per la Diada Nacional de Catalunya. Hi intervindran Lourdes Godoy, d’Òmnium Cultural, i Joan Lluís Lluís, escriptor.

A les 17.14 hores, a la plaça de la Palmera, davant la Delegació d’Hisenda, Concentració descentralitzada de la Diada organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana.

L’Escala

L’11 de setembre, a les 12 hores, a la plaça Catalunya, Acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, amb la participació de la Coral Indika i la lectura del manifest. L’acte serà d’aforament limitat per prevenció sanitària a causa de la Covid-19, per això cal fer reserva prèvia a l’Oficina d’Informació i Turisme (a la (plaça de les Escoles s/n - 972 77 06 03). Es poden reservar packs d’1 o 2 entrades. L’accés a la plaça s’efectuarà gradualment 30 minuts abans de l’inici.

Llançà

L’11 de Setembre, a les 11.45 hores, a la plaça Major, Discurs de l’alcalde de Llançà.

A les 12 hores, a la plaça Major, cant d’Els Segadors i, tot seguit, concert amb la cobla Baix Empordà. Acte organitzat per l’Agrupació Sardanista de Llançà.

El Port de la Selva

L’11 de Setembre, a les 19 hores, Concert de cobla amb La Marinada.

Roses

L’11 de Setembre, de 10 a 13 h i de 17 a 19 h, Jornada de Portes Obertes a la SUF. No cal inscripció prèvia, però els assistents hauran de seguir les indicacions de seguretat, portar mascareta, fer ús el gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat. Les visites es faran esglaonadament, en grups d’un màxim de 10 persones.

A les 17.14 h, a la plaça del Teatre, davant la Casa del Mar (Institut Social de la Marina), Concentració descentralitzada de la Diada organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana

A les 19 h, a la plaça Frederic Rahola, Audició de Sardanes amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. L’aforament és limitat i cal reservar entrada (gratuïta) a través de www.rosescultura.cat, o bé al Teatre Municipal (dijous i divendres de 12 a 14 h).

Viladamat

L’11 de Setembre, a les 9 h s’iniciarà la caminada fins al Puig Segalar, acabant amb un esmorzar en arribar al cim a les 10h (cadascú ha de portar el seu propi esmorzar).

A les 11.30 h, lectura del manifest davant de l’ajuntament, vermut per a tothom i actuació de gralles i tambors de Viladamat.

Vilatenim

L’11 de Setembre, a les 18 h, a la carpa de Vilatenim (al costat del camp de futbol de la Unió Esportiva Figueres), Concert amb la Cobla Contemporània.

Prem per veure més contingut per a tu