Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Castelló ja ha destinat 1,2 MEUR en mesures econòmiques de la Covid

El consistori ha tirant endavant tres propostes distribuïdes en bonificacions tributàries, despeses i subvencions

Castelló ja ha destinat 1,2 MEUR en mesures econòmiques de la CovidACN

El pla de xoc econòmic de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries ja compta amb 1.240.000 euros, distribuïts en bonificacions tributàries, despeses i subvencions vinculades a la Covid-19.

Les darreres mesures, que inclouen bonificacions als casals d'estiu, als cànons de les instal·lacions fixes de la platja i a la zona blava, fan augmentar en 325.403 € l'import destinat a pal·liar els efectes de la pandèmia.

El ple extraordinari urgent celebrat ahir dijous, va aprovar tres noves mesures econòmiques, per tal de fer front a l 'impacte de la pandèmia.

Per una banda, la bonificació d'un 30% de les inscripcions dels casals d'estiu d'infants i joves i ampliació de les partides pressupostàries per tal de portar-los a terme garantint la seguretat dels participants. Això comporta un augment de contractació de monitoratge i l'adequació d'espais que compleixin les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya. El cost total d'aquesta mesura és de 102.500 euros.

D'altra banda, la bonificació d'un 30% dels cànons de les instal·lacions fixes de la platja d'Empuriabrava durant tot l'any que sumen un total de 72.903 €.

Finalment, la creació d'una partida dotada amb 150.000 € de subvencions a la mobilitat a través de la qual es bonificaran els abonaments de zona blava així com els tiquets senzills de fins a dues hores d'estacionament.

Amb l'aprovació d'aquestes mesures, que es quantifiquen en 325.403 €, afegits als 915.000 € de la primera fase, sumen un total de 1.240.000 €.

Prem per veure més contingut per a tu