Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres proposa als veïns crear les seves pròpies creus de maig

Els participants en aquesta iniciativa entraran en el sorteig de diversos llibres

Figueres proposa als veïns crear les seves pròpies creus de maigEMPORDA.INFO

LaClerch anima a tots els veïns i veïnes de la ciutat a participar en un nou concurs que han ideat amb motiu de les Fires i Festes de la Santa Creu, que enguany es viuen d'una manera diferent a causa del confinament pel coronavirus. Com cada any, l'entitat s'eforça per fer "creus de maig amb contingut, i aquest any hem volgut fer una proposta participativa i en concordància amb la situació", tal com expliquen.

En aquesta ocasió, el consistori proposa elaborar a casa una creu de maig. La recompensa pels guanyadors és un llibre per valor de 25 euros, que es podrà adquirir a través del portal llibreriesobertes.cat. A més, també s'obsequiarà als guanyadors amb tres llibres del servei de publicacions de l'Ajuntament de Figueres i una planta gentilesa del Gremi de Floristes.

#creudemaig2020

La participació al concurs és molt senzilla. Una vegada ja s'ha elaborat la pròpia creu, amb qualsevol material, el repte consisteix a fotografiar-la i penjar la imatge al Facebook i/o a l'Instagram amb l'etiqueta #creudemaig2020. A més, al post també cal etiquetar La Clerch.

Les vuit creus que comptin amb més likes als posts de les xarxes socials seran els guanyadors del concurs. El temps límit per a participar és aquest diumenge 3 de maig.

Prem per veure més contingut per a tu