23 de abril de 2020
23.04.2020
L'Empordà
Figueres

200.000 euros per a locals de Figueres que millorin la seguretat

L'Ajuntament de Figueres comunica que la subvenció tindrà caràcter retroactiu i està pensada per aquells que fan atenció al públic

23.04.2020 | 16:38
200.000 euros per a locals de Figueres que millorin la seguretat

L'Ajuntament de Figueres destinarà un total de 200.000 euros als establiments de la ciutat que implementin mesures per a la seguretat i la higiene un cop s'aixequi l'estat d'alarma i s'obrin al públic. La subvenció tindrà caràcter retroactiu.

Els establiments comercials i de restauració que hagin implementat mesures o que tenen previst implementar-ne, s'hi podran acollir i rebran un ajut de fins un màxim de 1.000 euros.

Alguna de les mesures son la instal·lació de mampares, la utilització de guants, les màquines de purificació d'ozó, les màquines de cobrament automàtiques... o altres mesures que recomanin les autoritats sanitàries.

Aquesta és una de les mesures incloses en el pla de reactivació econòmica que està elaborant l'Ajuntament de Figueres. L'objectiu és potenciar l'activació del comerç i donar la seguretat i la confiança als clients perquè vagin a comprar als establiments de la ciutat.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, explica que "aquesta és una mesura per potenciar el consum. Figueres és una ciutat amb un centre comercial a l'aire lliure i volem ajudar als comerciants a que quan aixequin la persiana, els clients hi vagin a comprar".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent