Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Climent Sescebes

La Passió de Sant Climent ajorna les representacions de Setmana Santa

L'organització especifica que la situació actual hipoteca les actuacions davant del públic i també els assajos i preparatius

La Passió de Sant Climent ajorna les representacions de Setmana SantaEMPORDA.INFO

La Junta de l'Associació La Passió de Sant Climent, ha decidit ajornar les representacions de l'espectacle de la Passió que tenia anunciades per aquesta Setmana Santa, concretament els dies 5 -Rams- 10 -Divendres Sant- i 12 -Pasqua- del mes d'abril, pel coronavirus.

Aquest ajornament s'ha pres en funció de les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya en matèria d'actes públics i en especial davant les recomanacions de confinament fetes aquest cap de setmana. La situació actual no solament hipoteca les dates programades per les actuacions davant del públic -tot i que es fan a l'aire lliure-, sinó que afecta d'una forma molt especial els assajos i preparatius de l'escenari que aquests dies previs és quan més s'intensifiquen, generant les trobades de prop del centenar de persones que participen de l'espectacle.

La Junta de l'entitat i la Direcció de l'espectacle han decidit l'ajornament en un acte de responsabilitat per contribuir a no propagar el virus. Al mateix temps volen deixar clar que no és una suspensió sinó un ajornament, i en aquest sentit estan estudiant possibles dates per a representar la Passió en els pròxims mesos, decisió que -naturalment- es prendrà en funció de l'evolució dels esdeveniments.

La Passió de Sant Climent va néixer el Divendres Sant de l'any 1976 i des de llavors no s'ha deixat mai de representar, ni quan l'any 2011 el robatori del cablejat elèctric uns dies abans de l'estrena la va posar en perill.

Prem per veure més contingut per a tu