Segueix-nos a les xarxes socials:

Llançà

El ple de Llançà aprova per unanimitat ser municipi feminista

Es va acordar establir les clàusules per evitar la bretxa salarial als contractes i un protocol d'actuació per evitar discriminació laboral

El ple de Llançà aprova per unanimitat ser municipi feministaERC LLançà

El ple municipal de Llançà va aprovar per unanimitat, al ple del 13 de febrer, declarar-se municipi feminista. Aquesta moció va ser presentada pel grup d'Esquerra Republicana, per segona vegada en aquest mandat. Entre d'altres, els principals punts de l'acord, que es va presentar i aprovar en el ple, consistien a establir les clàusules per evitar l'escletxa salarial entre homes i dones als contractes i licitacions, establir un protocol d'actuació per evitar discriminació laboral de les persones LGTBI, dones migrades i racialitzades, etc., i garantir un dret tan fonamental com la igualtat de dones i homes i erradicar el sistema patriarcal androcèntric i sexista.

En aquest mateix ple es va aprovar la privatització del Registre Civil del municipi, es va nomenar la regidora Sílvia Barris com a representant en el Consell d'Iniciatives Locals pel Medi Ambient, es va aprovar inicialment el Pla Especial del Patrimoni de Llançà i també el DUPROCIM.

Prem per veure més contingut per a tu