Segueix-nos a les xarxes socials:

La directora del documental «En femme» participarà al 8M de Sant Pere Pescador

L'Ajuntament ha organitzat altres actes com el ball «Un violador en el teu camí» i un sopar popular

La directora del documental «En femme» participarà al 8M de Sant Pere PescadorEN FEMME

L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ha organitzat diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora que es commemora el 8 de març. Un d'ells és l'emissió del documental En Femme, reconegut internacionalment, i un col·loqui amb la seva directora, Alba Barbé.

També hi haurà una performance de la coneguda coreografia «Un violador en el teu camí», a càrrec del Grup Dones Santperenques i un posterior sopar de la Dona Treballadora al Restaurant El Caliu.

Documental En Femme

En FemmeÉs un petit refugi per a l'anonimat a la metròpolis de Barcelona, obre la porta al Secret: «m'agrada vestir de dona». A poc a poc descobrirà la fluïdesa del gènere en un món vertiginós que exigeix constantment posicionar-nos.

Amb el boom d'internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a cross-dressers. No els encaixava la imatge que deixà en herència «la travestí» en els moviments d'alliberament sexual durant el tardofranquisme o «la Transició». En Femme revela el silenci d'una vivència que ja no es pot mantenir oculta però també la solidaritat i la importància del plaer a l'hora de construir la identitat. Amb ell, ens convertim en testimonis del naixement d'una comunitat.

EnFemme. Tràiler_Esp from EnFemme, el documental on Vimeo.

Prem per veure més contingut per a tu