L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ha organitzat diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora que es commemora el 8 de març. Un d'ells és l'emissió del documental En Femme, reconegut internacionalment, i un col·loqui amb la seva directora, Alba Barbé.

També hi haurà una performance de la coneguda coreografia «Un violador en el teu camí», a càrrec del Grup Dones Santperenques i un posterior sopar de la Dona Treballadora al Restaurant El Caliu.

Documental En Femme

En FemmeÉs un petit refugi per a l'anonimat a la metròpolis de Barcelona, obre la porta al Secret: «m'agrada vestir de dona». A poc a poc descobrirà la fluïdesa del gènere en un món vertiginós que exigeix constantment posicionar-nos.

Amb el boom d'internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a cross-dressers. No els encaixava la imatge que deixà en herència «la travestí» en els moviments d'alliberament sexual durant el tardofranquisme o «la Transició». En Femme revela el silenci d'una vivència que ja no es pot mantenir oculta però també la solidaritat i la importància del plaer a l'hora de construir la identitat. Amb ell, ens convertim en testimonis del naixement d'una comunitat.

EnFemme. Tràiler_Esp from EnFemme, el documental on Vimeo.