Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries asfaltarà 14.200 metres quadrats de carrers del municipi

Durant els propers dies es faran els treballs, que tenen un cost de 176.000 euros

Castelló d'Empúries asfaltarà 14.200 metres quadrats de carrers del municipiEMPORDA.INFO

El passat dimecres van començar els treballs d'asfaltat de carrers del municipi de Castelló d'Empúries, que s'allargaran durant els propers dies. La primera acció s'ha iniciat aquest dimecres a la urbanització de Castelló Nou, concretament al carrer Font d'en Illa i els carrers del poliol i del Mugader.

A l'Avinguda República Catalana es pavimentarà el tram final que queda del que s'ha anat asfaltant els últims anys, la rotonda de l'Avinguda Fages de Climent i una part de l'Avinguda Pompeu Fabra. Al sector Pla de Roses s'asfaltaran 4 carrers sense sortida que tenen problemes amb les inundacions i a la vegada s'aprofitarà per arreglar-los.

Altres carreres que quedaran per asfaltar els propers dies seran: carrer Puig Salner , a la urbanització el Botxí, que és el que està en més mal estat, el camí vell de de Sant Pere, que fa anys que es van fer les voreres i ara s'aprofitarà també per acabar-lo de pavimentar, un tram del carrer Marin, davant la Sala Polivalent i, al sector Sant Maurici s'asfalten dos ports i un tram de carrer.

En aquesta campanya d'asfaltat s'asfaltaran 14.200m2 i tindrà un cost de 176.000€.

Prem per veure més contingut per a tu