El passat dimecres van començar els treballs d'asfaltat de carrers del municipi de Castelló d'Empúries, que s'allargaran durant els propers dies. La primera acció s'ha iniciat aquest dimecres a la urbanització de Castelló Nou, concretament al carrer Font d'en Illa i els carrers del poliol i del Mugader.

A l'Avinguda República Catalana es pavimentarà el tram final que queda del que s'ha anat asfaltant els últims anys, la rotonda de l'Avinguda Fages de Climent i una part de l'Avinguda Pompeu Fabra. Al sector Pla de Roses s'asfaltaran 4 carrers sense sortida que tenen problemes amb les inundacions i a la vegada s'aprofitarà per arreglar-los.

Altres carreres que quedaran per asfaltar els propers dies seran: carrer Puig Salner , a la urbanització el Botxí, que és el que està en més mal estat, el camí vell de de Sant Pere, que fa anys que es van fer les voreres i ara s'aprofitarà també per acabar-lo de pavimentar, un tram del carrer Marin, davant la Sala Polivalent i, al sector Sant Maurici s'asfalten dos ports i un tram de carrer.

En aquesta campanya d'asfaltat s'asfaltaran 14.200m2 i tindrà un cost de 176.000€.