Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El cinema Las Vegas resol la manca d'aparcament

Aquestes sales del centre de Figueres ofereixen tres hores gratuïtes en col·laboració amb Pàrquings Saba

El cinema Las Vegas resol la manca d'aparcamentEMPORDA.INFO

Els cinemes Las Vegas de Figueres han resolt la problemàtica de l'aparcament a través d'un conveni de col·laboració amb Pàrquings Saba, a través del qual els clients del cinema tindran tres hores d'estacionament gratuït.

L'oferta és vàlida per al pàrquing soterrat de la plaça Catalunya, a 400 metres de les sales del carrer Sant Pau, amb l'objectiu de facilitar el desplaçament fins al cinema. És per a tots els dies de la setmana, exceptuant el dimecres, dia de l'espectador. La manca d'aparcament gratuït al centre de Figueres era un dels problemes que la nova gestió del cinema -Picking Spi- ha afrontat, per facilitar la mobilitat fins a les sales, tant pels figuerencs com pels ciutadans de la resta de la comarca.

D'altra banda, la nova empresa ha sacsejat el cinema Las Vegas amb diverses promocions per a les pel·lícules en versió original (4,50 euros); els dilluns, dia en parella, comprar dues entrades té rebaixa (9,90 euros les dues) i els dimecres, dia de l'espectador, el preu és 3,90; els feiners és de 6 i els caps de setmana, de 6,90.

Prem per veure més contingut per a tu