Els cinemes Las Vegas de Figueres han resolt la problemàtica de l'aparcament a través d'un conveni de col·laboració amb Pàrquings Saba, a través del qual els clients del cinema tindran tres hores d'estacionament gratuït.

L'oferta és vàlida per al pàrquing soterrat de la plaça Catalunya, a 400 metres de les sales del carrer Sant Pau, amb l'objectiu de facilitar el desplaçament fins al cinema. És per a tots els dies de la setmana, exceptuant el dimecres, dia de l'espectador. La manca d'aparcament gratuït al centre de Figueres era un dels problemes que la nova gestió del cinema -Picking Spi- ha afrontat, per facilitar la mobilitat fins a les sales, tant pels figuerencs com pels ciutadans de la resta de la comarca.

D'altra banda, la nova empresa ha sacsejat el cinema Las Vegas amb diverses promocions per a les pel·lícules en versió original (4,50 euros); els dilluns, dia en parella, comprar dues entrades té rebaixa (9,90 euros les dues) i els dimecres, dia de l'espectador, el preu és 3,90; els feiners és de 6 i els caps de setmana, de 6,90.