Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres lliura els abonaments per aparcar als guanyadors del sorteig del FiraVO

El sorteig s'ha realitzat entre les persones que van comprar un vehicle als diferents expositors del recinte firal

Figueres lliura els abonaments per aparcar als guanyadors del sorteig del FiraVOEMPORDA.INFO

L'Ajuntament de Figueres va fer entrega ahir de les 17 targetes d'aparcament gratuït durant un any a qualsevol de les zones blaves de Figueres, gràcies a la col·laboració especial de l'empresa municipal Fisersa, encarregada de la gestió de l'establiment regulat a la ciutat.

Els 17 premiats van ser seleccionats a través d'un sorteig on hi participaven totes aquelles persones que, durant els dies 4, 5 i 6 d'octubre, van comprar un vehicle entre els concessionaris participants a la 13a edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres.

L'acte de lliurament del les targetes d'aparcament gratuït va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i de la regidora de Fires i Mercats, Ester Marcos, així com dels guanyadors i representants dels concessionaris participants a la fira.

La regidora de Fires i Mercats, Ester Marcos, va destacar que "l'entrega d'aquests abonaments suposen un atractiu més per a la Fira del Vehicle d'Ocasió, que amb els anys s'ha consolidat com una fira que referent al conjunt del territori".

Prem per veure més contingut per a tu