Segueix-nos a les xarxes socials:

Avinyonet de Puigventós

Avinyonet trasllada al delegat Pere Vila la necessitat de resoldre el tema escolar

El representant del Govern de la Generalitat també ha visitat Ordis, Vilafant i Vilanant aquest dimarts

Avinyonet trasllada al delegat Pere Vila la necessitat de resoldre el tema escolarEMPORDA.INFO

L'alcaldessa d'Avinyonet de Puigventós, Júlia Gil, ha rebut el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, a l'Ajuntament. Gil ha agraït aquesta relació directa amb el representant institucional i li ha traslladat diverses inquietuds d'interès municipal, "especialment la necessitat i urgència de la redacció del projecte de la nova escola". Vila s'ha traslladat fins a Avinyonet en el marc del programa de visites que es va marcar després de les eleccions municipals "amb la finalitat de passar per tots i cadascun dels 221 municipis de la demarcació de Girona", segons les seves pròpies paraules.

El tema d'aquest equipament fa temps que s'arrossega en aquest municipi, a causa de les mancances del col·legi públic Gonçal Comellas. La mateixa alcaldessa Júlia Gil ho explicava temps enrere a les pàgines de l'EMPORDÀ i emporda.info: "El projecte estrella que encara tenim sobre la taula és el de l'escola. Hi estem treballant i batallem molt. Hem tingut moltes reunions amb el departament. De fet, des que soc alcaldessa he passat per quatre directors de Serveis Ter­ritorials d'Educació. També estic contenta perquè totes les feines que hi estàs molt a sobre donen el seu fruit. Així, en la darrera reunió, vam assolir un compromís que aquest 2019 s'encarregarà la redacció del projecte. Val a dir que, per part nostra, ens vam comprometre a fer millores a l'edifici antic i als mòduls, que ara fa servir Educació, però que és municipal i quedarà per al poble. Totes les millores en els mòduls, que són molt antics, són a escala d'eficiència energètica, de climatització. Darrerament hem reformat íntegrament els lavabos dels nens que eren molt antics"

Segons informa l'Ajuntament, "el delegat del Govern ha lliurat a l'alcaldessa una relació de tots els directors generals de la Generalitat de Catalunya amb les seves dades de contacte i telèfons directes i s'ha posat a disposició del Consistori per atendre qualsevol necessitat".

Pere Vila també va visitar, aquest dimarts, els ajuntaments d'Ordis, Vilafant i Vilanant.

Prem per veure més contingut per a tu