Segueix-nos a les xarxes socials:

Palau-Saverdera

ERC Alt Empordà commemora el dia Internacional contra la violència envers les dones

Durant l'acte, les republicanes han llegit un manifest de denúncia

ERC Alt Empordà commemora el dia Internacional contra la violència envers les donesERC Alt Empordà

La Federació Comarcal d'ERC Alt Empordà ha reunit a Palau-saverdera una representaci de militants i càrrecs electes de la comarca per llegir el manifest en commemoració del 25 de Novembre, Dia internacional contra la violència envers les dones.

El manifest, llegit per l'alcaldessa de Palau-saverdera Isabel Cortada, l'alcaldessa d'Ordis Anna Torrentà, la portaveu republicana al Consell Comarcal, Etna Estrems i la secretària comarcal de la dona, Verònica Medina vol denunciar la violència que pateixen les dones i que es manifesta de moltes maneres com una conseqüència, i un instrument alhora, de la desigualtat entre homes i dones, i de les relacions de dominació que existeixen.

Així doncs segons les republicanes «La violència masclista inclou la violència sexual, la violència econòmica, la violència simbòlica i totes aquelles situacions de discriminació patides per les dones pel simple fet de ser-ho. I que no diferencia entre edats, classes socials, procedències o altres estructures socials».

La presidenta comarcal Agnès Fàbregas ha tancat la lectura del manifest explicant que «L'única manera d'assolir els nostres objectius feministes és implicant-nos, transformant- nos en agents transformadors, des de la ciutadania fins a les institucions públiques, per garantir els drets de les dones i la denúncia de les violències masclistes».

Prem per veure més contingut per a tu