Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els professionals dedicats a l'hostaleria de Figueres s'uneixen amb un nou grup.

La primera reunió va tenir lloc dilluns i ja són uns cinquanta membres

Els professionals dedicats a l'hostaleria de Figueres s'uneixen amb un nou grup.EMPORDA.INFO

Els professionals de l'hostaleria de la capital de la comarca de l'Alt Empordà s'han unit en un nou grup. Amb aquesta iniciativa volen impulsar un “lloc de trobada” i disposar d'un canal de comunicació amb tots els professionals de la ciutat, per tal de millorar i alhora implicar-se i aportar la seva experiència i coneixements en tots els temes que els afecten directament.

Entre les diferents temes que esperen tractar hi ha la voluntat de generar idees i nous projectes per dinamitzar el sector.També hi ha la voluntat de dialogar i consensuar amb l'Ajuntament temes com ara la normativa de les terrasses, o la recollida d'escombraries.

L'hostaleria és un dels principals agents econòmics de la ciutat. Aquests negocis donen imatge, creen valor i generen molts llocs de treball tan directesc com indirectes en un moment que la ciutat més ho necessita.

Els seus fundadors asseguren que estan oberts a tothom que sigui propietari d'un negoci del sector d'hostaleria. En aquests moments són una cinquantena de membres que representen alguns dels locals amb més tradició a la ciutat de Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu