Segueix-nos a les xarxes socials:

Unitats mòbils de donació de sang recorren la comarca durant el mes de juliol

S'ha iniciat una campanya de cerca de donants de procedència subsahariana amb grups sanguinis rars.

Unitats mòbils de donació de sang recorren la comarca durant el mes de juliolEMPORDA.INFO

Aquest mes de juliol les unitats mòbils del Banc de Sang viatgen fins a dotze localitats de l'Alt Empordà: el passat 1 de juliol el vehicle arribava a Pont de Molins, el dia 5 a Llançà i el dimarts 9 la donació de sang va tenir lloc a Vilafant. A partir d'aquí, en horaris de tarda i fins a les nou del vespre, el banc mòbil de sang recorrerà els pobles de Garrigàs (dia 16), Sant Climent Sescebes (dia 17), Vilabertran (dia 18), Vilajuïga (dia 22), Fortià (dia 24), L'Escala (dia 25) i L'Armentera (dia 27) per omplir les bosses de sang dels donants.

Les unitats mòbils també visitaran la base militar de Sant Climent al matí del dia 12 i a Roses durant tot el dia 27. A més d'aquests municipis, estan cridats a participar els veïns i veïnes de poblacions pròximes. Des del Banc de Sang informen que pot donar sang qualsevol persona sana entre divuit i setanta anys que pesi més de cinquanta quilos, però hi ha altres factors que ho poden condicionar.

D'altra banda, des del Banc han iniciat una campanya de cerca de donants de procedència subsahariana amb grups sanguinis rars.

Prem per veure més contingut per a tu