Segueix-nos a les xarxes socials:

Agents Rurals

El Departament d'Agricultura dota el Cos d'Agents Rurals de 109 nous vehicles

Són models pick-up que tenen molta utilitat per a les tasques en el medi natural

El Departament d'Agricultura dota el Cos d'Agents Rurals de 109 nous vehiclesGENCAT

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya dotarà el Cos d’Agents Rurals de 109 nous vehicles tot camí i tot terreny de tipus camioneta descoberta (pick-up) en règim d’arrendament per a la realització de les tasques pròpies de l’esmentat Cos, per un import total de 5.348.006,40 euros.

Val a dir que dels 109 nous vehicles, 59 serviran per a renovar el parc mòbil en règim d'arrendament de què disposa el Cos actualment, i els 50 restants per a substituir 50 dels vehicles en propietat amb què també compta el Cos. Els nous vehicles se sumaran als 20 pick-ups que ja es van adquirir l'any 2018.

Tot plegat s’emmarca en la ferma aposta del Departament per a seguir dimensionant i estructurant el cos, i acompanyar-lo de més recursos materials i humans. En aquest punt, cal recordar la convocatòria d'accés a la categoria de sotsinspector/a del Cos d’Agents Rurals, el passat novembre, una mesura ja prevista en el Pla Estratègic del Cos d’Agents Rurals (PECAR), que s’ha d’aprovar en breu. En concret, es va convocar 50 places, 33 de les quals són de promoció interna i 17 són de torn lliure, per tant, destinades a persones externes que volen opositar al cos.

Prem per veure més contingut per a tu