Segueix-nos a les xarxes socials:

Amelló (Cs): «Aprovarem una llei contra l'ocupació il·legal d'habitatges»

El candidat al Congrés per Girona ha anunciat mesures concretes «per a combatre les màfies de l'ocupació il·legal que operen a Roses, Salt, Figueres o qualsevol lloc d'España»

Amelló (Cs): «Aprovarem una llei contra l'ocupació il·legal d'habitatges»EMPORDA.INFO

El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha anunciat que Ciutadans aprovarà "una llei contra l'ocupació il·legal que permeti la recuperació immediata dels habitatges i uns judicis ràpids contra els qui ocupen". Ho ha assegurat després d'una visita a Roses, un municipi que "pateix aquest greu problema que també es dóna a Figueres i a Salt, per exemple". Amelló ha indicat que la llei contra l'ocupació il·legal és una fórmula per a protegir el dret a l'habitatge "i atacar les màfies".

El candidat taronja també s'ha referit al problema del comerç il·legal de productes al carrer, que a Roses afecta especialment durant la temporada d'estiu, i ha anunciat que Ciutadans vol "dotar la policia de mitjans suficients per a combatre aquest comerç il·legal perquè atenta contra els comerciants, els quals tenen les botigues obertes, paguen els seus impostos i veuen com les màfies competeixen il·legalment contra ells". Amelló entén que s'ha de vetllar pels comerciants "perquè si els obliguem a complir la normativa no hem de permetre perjudicis".

D'altra banda, el candidat al Senat per Girona, Bernat Doria, s'ha reunit avui amb els afiliats i simpatitzants de Roses "perquè aquesta continua sent la campanya per la llibertat, la unió i la igualtat i ens juguem molt el 28 d'abril". Doria els ha recordat la necessitat de votar per l'opció taronja "perquè ens juguem un govern de Sánchez amb els que volen liquidar Espanya o un govern liderat per Albert Rivera en el qual Espanya afronti les reformes i reptes de futur".

Prem per veure més contingut per a tu