Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

El rosinc José Antonio Blazquez serà el cap de llista de Som Identitaris (SOMI)

Ni Vox, ni PXC, el rosinc optarà a l'alcaldia de Roses el proper mes de maig com candidat de Som Identitaris

El rosinc José Antonio Blazquez serà el cap de llista de Som Identitaris (SOMI)EMPORDA.INFO

Quan tot semblava que concorreria a les eleccions municipals a Roses com a cap de llista de Vox, finalment el rosinc José Antonio Blázquez ha deixat aquest partit ultradretà "perquè jo no sóc cap fatxa, sóc espanyol i català, i per això no vaig enarborant cap bandera"; i ha decidit optar a l'alcaldia com a candidat de Som Identitaris (SOMI), partit fundat per Josep Anglada, el polític vigatà que en el seu dia també va crear l'extinta Plataforma Per Catalunya (PxC).

L'acord per a que Blázquez representi a SOMI en les properes eleccions municipals a Roses es va tancar durant una reunió que va mantenir el passat dilluns 25 de març a la ciutat de Vic amb Anglada i que va servir per planificar l'estratègia a seguir de cares als comicis locals.

Blázquez ha assegurat que, si arriba a assolir l'alcaldia “treballaré per no deixar ni un sol manter a la ciutat”, i per a tal fi ha assenyalat que “s'ha d'armar moralment a la Policia Local i dotar-la de recursos suficients per actuar i deixar clar que a la ciutat no es pot practicar el top manta”.

Entre els eixos del seu programa també està “reduir el sou dels polítics de l'equip de Govern de Roses a 1.000 euros al mes, amb un retribució anual del 0,05 % del superàvit de l'Ajuntament, en el cas que n'hi hagi; i obligar als polítics de l'oposició a abaixar-se el sou a 426 euros, que és el mateix import de les ajudes que cobren moltes famílies”

El candidat de SOMI ha desvetllat que Felipe Moreno, Luís del Pozo, i Mari Alves, seran, amb ell, els 4 primers de la llista de Som Identitaris.

Denúncia a l'alcaldessa de Roses per l'1-O

José Antonio Blázquez va denunciar a l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, per donar suport a la celebració del referèndum de l'1-O, i per la qual va anar a declarar als Jutjats de Figueres al febrer 2018. Tot i que la causa es va arxivar provisionalment a l'abril d'aquell mateix any, ara s’està a l’espera si se celebra finalment la vista oral entre el demandant i l'alcaldessa.

Prem per veure més contingut per a tu