Aquest matí, alumnes de 3r d'ESO de l'institut Alexandre Deulofeu de Figueres han muntat una parada informativa sobre la donació de sang a l'entrada de Consultes Externes de l'Hospital de Figueres. L'objectiu era promocionar la campanya de donació de sang que per primer cop organitzen al centre aquesta tarda, i fer pedagogia entre la ciutadania de la necessitat de participar-hi.

La parada informativa d'aquest matí s'emmarca en un seguit d'activitats de sensibilització que ha impulsat l'institut i en què hi han participat 120 alumnes. Entre elles, destaquen la participació en un programa de ràdio, el repartiment de cartells o l'enviament de cartes als pares.

Sensibilització als centres educatius

Aquesta iniciativa de l'institut Alexandre Deulofeu de Figueres és fruit del programa de sensibilització als centres educatius que impulsa el Banc de Sang i Teixits per captar nous donants. El programa té quatre fases i inclou diferents activitats, com crear materials promocionals, fer una campanya de difusió i organitzar una donació de sang al propi centre.