Segueix-nos a les xarxes socials:

FIGUERES

Els Diputats de Cs Mejía i Martín parlen a Figueres sobre mitjans de comunicació

El portaveu del partit a la ciutat, Héctor Amelló, modera el debat de precampanya

Els Diputats de Cs Mejía i Martín parlen a Figueres sobre mitjans de comunicacióCiutadans Figueres

El partit Ciutadans (Cs) de Figueres va acollir ahir a la seva seu una vintena de persones amb motiu de la conferència «Medios de comunicación en Cataluña», acte de precamanya que va comptar amb la visita de dos diputats al Parlament de Catalunya. Nacho Martín Blanco, David Mejía i el portaveu de l'Ajuntament de Figueres i alhora també diputat al Parlament, Héctor Amelló, van ser els ponents de la conferència.

Mejía va parlar de la televisió i ràdio públiques catalanes, les quals va qualificar de no ser «ni neutrals ni plurals». «Entren al marc mental dels partits separatistes i ho fan també als programes d'humor i infantils», va puntualitzar.

El diputat té clar que TV3 es dirigeix a un públic concret, «la part independentista», i això fa que la majoria de població «hagi desconnectat».

L'objectiu del partit, va indicar, és canviar la llei audiovisual de Catalunya perquè considera que «la direcció d'aquests mitjans de comunicació estan absolutament polititzats». Martín va manifestar que les bromes sobre Cs que es fan al programa d'humor Polònia de TV3 «resulten clarament ofensives». «La concepció de presentar-nos als constitucionalistes com a violents i poc cultivats són constants», va concloure.

Prem per veure més contingut per a tu