Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Christian Avaro serà el candidat del PPC a l'alcaldia de Castelló

El president provincial del PPC, Enric Millo, assegura que "és el millors candidat perquè representa a la perfecció el projecte sòlid i en positiu del partit"

Christian Avaro serà el candidat del PPC a l'alcaldia de CastellóEMPORDA.INFO

Christian Avaro, de 60 anys, serà el candidat del PP a l'alcaldia de Castelló d'Empúries. Avaro és especialista en nàutica professional, i actualment és gerent d'una empresa de fabricació i venda d'embarcacions. Tal i com ha anunciat avui el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo: "Avaro és una persona molt treballadora, un gran coneixedor de la realitat i necessitats dels veïns i veïnes del municipi, i representa, com a cap de llista, una candidatura molt bona per a Castelló d'Empúries".

Paral·lelament també s'ha nomenat a Toni Sánchez com a candidat a Sant Feliu de Guíxols. Amb tot, Enric Millo ha posat de manifest que "amb aquests dos nomenaments encetem una nova etapa tant a Sant Feliu com a Castelló, ja que tant Sánchez com Avaro no havien estat anteriorment caps de llista en unes eleccions, però puc assegurar que són els millors candidats per a aquestes dues localitats, ja que representen a la perfecció el projecte sòlid i en positiu del Partit Popular".

Aquests dos nomenaments han estat ratificats en la reunió del Comitè Electoral provincial del PPC de Girona que s'ha celebrat avui, divendres 15 de febrer.

Prem per veure més contingut per a tu