Les protestes amb motiu de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona han començat pocs minuts abans de les sis del matí amb talls a diverses carreteres. Entres les vies afectades hi ha accessos a la ciutat de Barcelona i a diversos punts de la Ronda de Dalt i de la Ronda Litoral. També està tallada l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla i l'A-2 a Alcarràs en els dos sentits de la marxa. La N-II està tallada en els dos sentit de la marxa a Bàscara. A l'Alt Empordà són nombroses les carreteres amb afectacions o talls intermitents, amb arbres tallats, tanques o altres accions similars de protesta, com ara la carretera de Castelló d'Empúries a Sant Pere Pescador o la zona de la Bomba de la C-31. En alguns dels punts s'han cremat pneumàtics i altres objectes com a senyal de protesta. També hi ha afectacions en accessos a l'autopista AP-7 en diversos punts.

Altres carreteres afectades són la C-58 a Vacarisses, C-65 a Llambilles, la C-25 a Campllong i la C-31 a Verges. La C-16, a l'altura de Manresa, el tall ha durat poca estona i la circulació ja està restablerta.

En diversos punts els manifestants han cremat pneumàtics per tallar les vies. En el cas de la C-58 a Vacarisses, han tallat un arbre i l'han deixat al mig de la via.

Pel que fa a les rondes, una cinquantena de persones han tallat poc després de les 6 del matí la Ronda Litoral en tots dos sentits de la marxa a l'altura de Montjuïc. Poca estona després, ja s'ha obert la circulació en sentit Llobregat. Les protestes també afecten la Ronda de Dalt a l'altura d'Esplugues de Llobregat per una concentració i a Cornellà en tots dos sentits. Tampoc es pot circular per un tall a la B-23 a Sant Joan Despí de sortida de Barcelona i un altre a la B-20 a l'altura de Montigalà, a Badalona.