Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els veïns del barri del Culubret de Figueres tornen a patir talls de llum

Una veïna del sector afectat va efectuar una queixa al Síndic de Greuges

Els veïns del barri del Culubret de Figueres denuncien que tornen a patir talls de llum de manera regular després d'haver estat gairebé un mes sense patir interrupcions elèctriques. Fa tres setmanes que tornen a tenir talls de manera intermitent, però no ho han fet públic fins ara perquè «volien veure si Endesa hi posava solució, tot i que no ha estat així».

De fet, expliquen que la situació s'ha agreujat i han passat de patir talls en una de les línies, fa unes setmanes, a tenir-los en altres, afectant més habitatges. També diuen que tot i les reiterades trucades al servei d'atenció al client de l'empresa, triguen molt a solucionar les incidències.

Una veïna del barri també va aprofitar la visita del Síndic de Greuges per fer una reclamació i intentar que actuïn davant la companyia elèctrica. Aviat entrarem en la imminent època de fred, i els veïns diuen que estan disposats a reivindicar-se perquè es realitzin les actuacions que facin falta per acabar amb aquesta situació que pateixen. Expliquen que se senten «desemparants i indefensos» davant aquesta situació.

El mes de setembre passat , Endesa va manifestar que estan assumint canvis en els centres de transformació i comptadors per evitar els talls de subministrament i l'Ajuntament ha realitzat nombrosos dispositius conjunts entre Guàrdia Urbana i l'empresa subministradora per detectar els infractors.

El temps, però, demostra que alguns veïns segueixen punxant l'electricitat per mantenir les plantacions de marihuana en detriment dels que estan connectats legalment.

Prem per veure més contingut per a tu